Winsome ligt klaar voor actie in Durgerdam. 29 april 2010.

April 29, 2010

ALLES IS IN ORDE, met uitzondering van Genoa II die onvindbaar blijft. Daarom heb ik een oudere Genoa II uit Lelystad gehaald.

Zelfs de zeillatten zitten nu in Genoa III. De barometer is razend snel gedaald, dus wie weet wat ons wel te wachten staat komende zaterdag of zondag.

Ik heb vanmiddag nog onze ORC rating doen veranderen in 649,7 zodat we kunnen starten en zeilen met ORC1-2 klasse ipv ORC3-4-5 klasse. Eigenlijk net als vorig jaar. We moeten daarvoor wel een penalty accepteren in de vorm van een paar seconden (3) per NM, maar daarvoor varen we in een veld, dat meer overeenkomt met onze competitie op de Solent later dit jaar. Ook voor de nieuwe crew geeft dit een beter beeld van wat hen later dit jaar te wachten staat.

dsc01301.JPG

Post by Harry Heijst | April 29, 2010 |