Installation new mast 14 June 2017

June 14, 2017

De achterstag was een meter te lang, de achterstag tensioner was verkeerd besteld en Jongkind is verre van klaar. Pas morgenochtend 15 juni wordt Winsome gewogen. Hall Spars probeert nu snel een nieuwe achterstag te laten ‘bakken’. Leen rijdt daarvoor morgen met de twee ogen naar Joure. De bakker lijkt de schuld van dit alles te krijgen.

Daarom vervalt de optie om Winsome dit weekend over te zeilen. Eerst volgende ‘optie’ is woensdag 21 juli. Als ook dat niet zou lukken vervalt de IRC nationals voor ons, maar zo ver zal het hopelijk niet komen. Als ik er van uit ga dat Koen mee zou kunnen en willen varen, mis is nog een kop voor de redelivery.

De mast zelf ziet er prachtig uit.

Groet

Post by Harry Heijst | June 14, 2017 |

1 Comment

  1. I do love Google Translate: Apparently you are having trouble in the kitchen and “The baker seems to be blamed for this.”? Good luck sorting this for IRC Nationals – look forward to seeing Winsome on the water.

    by Greg | 15 Jun 2017 | 10:11